fredag 4. mai 2018

Halsvondt gravid

Langvarig halsvondt ved kyssesyke- normalt? Jeg er år gammel og gravid i sjette mn på 5. Spesielle forhold kan være knyttet til bruk av legemiddel hos barn, eldre, gravide, ammende og de med visse sykdommer.

Går det ann å få sår i halsen som ikke gror? Noen som har opplevd halsbetennelse som gravid? Vi snakker som regel om dråpesmitte som overføres via luft.


Det er kjent at diabetikere og gravide kan være mer utsatt for halsbetennelser.

Har hatt vondt i halsen og vært snørrete noen dager, men i natt og i dag har det blitt skikkelig ille i halsen og stemmen er helt . Mange medisiner er farlig å ta under graviditet, så har en sår hals mens de er gravide kan være frustrerende og smertefullt å en forventningsfull mor. Har katt her hjemme, men jeg tar ikke på den når jeg er gravid- dessuten. Jeg er gravid 9+uker i dag, og jeg har nå gått med vondt i halsen i uker! Streptokokker er den vanligste årsaken til bakteriell halsbetennelse. Ofte forutgås bakterieinfeksjonen av en virusinfeksjon, en forkjølelse, med lett ubehag i . Jeg lå med influensa forrige gang jeg gikk gravi og det gikk bare fint.


Det som nok er verst, er at du i tillegg til å være gravi får en ekstra . Det skal jeg love deg er ikke farlig når man er gravid. Halsbetennelse er en sykdom som primært er lokalisert til mandlene og området rundt disse. Halsbetennelse kan være smertefullt, men plagene går som regel over av seg selv i løpet av tre til fire dager. Akutt halsbetennelse betegnes på fagspråket akutt tonsilitt.


Det er en betennelse i de to ovalformede mandlene, tonsillene, som du finner på hver side baktil i . Halsbetennelse (tonsillitt) er en betennelse i mandlene i svelget som gir vond hals og smerter når man svelger. Men hva bruker dere når forkjølelse, halsvondt og hodeverk slår dere ut nå som dere er . Mellom en og seks uker etter at man har blitt smittet med HIV-virus får omtrent halvparten av . Spør legen før du bruker urtemedisin dersom du bruker medisiner, er gravid eller ammer. Halsbrann forårsakes av fysiologiske og hormonelle forandringer i kroppen, for eksempel ved graviditet eller stress.


Krangling, usikkerhet og høyt konfliktnivå med partneren kan føre til at gravide blir mer utsatt for å få influensa, forkjølelse eller andre infeksjonssykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg