mandag 21. mai 2018

Hovne slimhinner i nese

Rhinitt betyr betennelse i slimhinnen i nesen. Kronisk betyr i dette tilfellet at tilstanden har vedvart i mer enn ett år. Det er viktig å skille tilstanden fra allergisk .

Hvis det er allergisk rhinitt som er grunnen til din tette nese, har du en betennelse som fører til at nesens slimhinner hovner opp. Det er viktig at slimhinnen i nesen hele tiden reagerer på forandringer i. Det er også vanlig at man i eldre år får mer hovne og irriterte slimhinner i nesen. Muligens på grunn av trang neseskillevegg.

Noen her som har tipst til hvordan jeg kan bli kvitt . Hver av de åtte bihulene har en liten åpning ut til nesehulrommet, hvor. Ved infeksjon hovner slimhinnen opp, blir tykkere og seigere, noe . Såkalt vasomotorisk nesebetennelse, hvor slimhinnene hovner opp av ukjent årsak, kan gi sekret bakover i svelget. Da føler jeg at nesa hovner opp, det gjør vondt i bihulene og i hodet. Forkjølelsesviruset kan vitterlig gjøre at du blir snørrete, men det er hovne slimhinner som faktisk gjør at nesa blir tett og det kjennes vanskelig å . Disse hulrommene kalles bihuler og er kledt med slimhinner slik som i nesen. Ved forkjølelser hovner slimhinnene opp og lager mer sekret.


Når nesen blir tett får lungene i seg tørr, kald og skitten luft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg