mandag 28. mai 2018

Prøve å få barn

Mange tror at misjonærstillingen er den som skal til for å unnfange barn. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Pass på at du får i deg sunn og næringsrik mat når du prøver å bli gravid. Hvis du og partneren din har prøvd å få barn i minst ett år uten å lykkes, kan dere få . Det kan føles tungt å ikke lykkes med å bli gravid når man vil det, men ofte hjelper det å ha tålmodighet og fortsette å prøve.


Vanligvis tar det ett eller høyst et par år fra man begynner å prøve å få barn, til kvinnen blir gravid. Men noen ganger blir ikke kvinnen gravid selv om man prøver . Da hun først var klar, fant hun fort ut at det å få barn ikke er noen. Vi var begge nesten midt i trettiårene da vi begynte å prøve, men det . Få klarer å bli gravide første måneden de prøver. Det er mer uvanlig at det går på første forsøk, enn at det tar litt ti sier hun til Barn i Magen. Hvis både du og partneren din er bærere, vil barnet ditt ha en sjanse for å få sykdommen.


Dette kan være det aller viktigste du kan gjøre for å . Jeg var ganske klar for barn noen uker etter at vi møttes, ettersom jeg viste at han. Vi bestemte oss rundt Oktober at vi skulle begynne å prøve . På film ser man ofte at folk som prøver å bli gravide måler temperaturen hele. Les også: - Det var viktigere å ikke være feit enn å få barn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg