fredag 18. mai 2018

Hoste slim farge

Fargen på slim kan bidra til å diagnostisere mye om helsen til personen. Fargen på oppspytt, som er slim blir hostet ut, kunne bidra til å identifisere innholdet . Vi skiller mellom tørrhoste og hoste med slim. Fargen på ekspektoratet kan variere fra hvitt eller blankt til gult, grønt eller rustfarget.


Dette kan fargen og konsistensen på snørret fortelle deg. Ved akutt bihulebetennelse kan du også få snørr som inneholder gult eller grønt slim (verk eller puss). Jeg har en stygg, vond hoste, voldsom snørrproduksjon, irri.

Fargen på slimet kan gi ledetråder til hva som forårsaker rennende eller hvorfor du hoster opp slim. Snørr er klar, hvit, gul, grønn, brun, rød eller . Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at. Det vil si at dersom det kommer fremmedelementer som støv, fremmedlegemer, slim og puss i luftveiene, eller slimhinnen blir betent, så utløser dette hoste . Denne gangen handler det om fargen på snørr. Cleveland Clinic i USA har nemlig laget en fargeskala for snørr som de hevder kan gi gode hint . Slim er en tykk, klebrig stoff som noen ganger utvist ut av kroppen gjennom hoste.


Det kan komme i en rekke farger som hvitt, gult, grønt og brunt. Du er kanskje klar over at hoste er kroppens måte å kvitte seg med slim, fremmede partikler og annet som irriterer luftveiene, og at man gjerne .

Det samme gjelder dersom man sliter med pusten, hoster seg helt sliten eller. Jeg har et problem med at jeg hoster opp store mengder slim daglig over flere måneders perioder, mistenker at det. Har vært plaget med slim i halsen i månedsvis nå. Harker og hoster slim daglig, spesielt om morgenen?


Bronkiektasier er en luftveissykdom som gir slimdannelse, langvarig hoste og økt risiko. Forverring av symptomene; Endret farge på slimet; Feber eller nedsatt . Slim fra pasientens hoste vil da bli testet for spesifikke bakterier som kan ligge . Hos barn kan det i noen tilfeller være brekninger eller oppkast av slim. Ungdom og voksne har vanligvis langvarig hoste uten kiking.


Hoste og feber er typisk, og det kan også være smerter i brystet. Du hoster opp farget slim og har feber i mer enn 2-dager. Hvordan er mengde, farge og konsistens på pasientens slimproduksjon? Varme drikker, kaldt vann, pastiller,( evt hostestillende, kun i samråd med lege.) . Dette fordi det har blitt blandet med luft og slim i lungene.


Fargen kan variere fra rustfarge til sterkt rød. Slimet kan være fullstendig farget av blodet eller kan bare . Hoste som skjer med utgivelsen av slim fra lungene til nese og hals - ikke. Kraftig hoste er et symptom ved flere vanlige luftveisinfeksjoner.


Gul eller grønn farge på snørr og slim er ikke tegn på bakteriell infeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg