fredag 4. mai 2018

Hepatitt a vaksine hvor lenge før reise

Om man ikke skal ha vaksine mot hepatitt B eller japansk B encefalitt er det passelig å komme circa to uker før avreise. Altfor mange er for trege med å skaffe seg vaksiner før de skal på reise. Hepatitt A-vaksine er også nødvendig for å reise til Tanzania, men den har de tatt tidligere.

Vaksinebehovet er avhengig av hvilke land du skal til, hvor lenge det er . Ved reise til land hvor det er fare for smittsomme sykdommer er vaksinering viktig. Det kan være lurt å sammenligne priser for vaksinasjonen før man. Hepatitt A-vaksine anbefales for reisende til de fleste ikke-vestlige.

Hvor lang tid i forveien bør jeg vaksinere meg, når jeg skal ut og reise? Hvis du trenger difteri, stivkrampe, polio, hepatitt A og eventuelt gulfeber, bør. Vaksinebehovet er avhengig av hvilke land du skal til, hvor lenge det er.


Du bør vaksinere deg i god tid før avreise (minst tre uker før), slik at kroppen. Sjekk om du har de riktige vaksinene før du reiser. A-vaksine, poliomyelittvaksine og difteri- og tetanusvaksine.


Hvilke vaksiner som anbefales for deg før du skal ut på reise er avhengig av hvilket. Hvor du skal reise; Hvor lenge du skal være på reise; Hvorvidt det er en storby, et tettsted eller. Det anbefales at du kommer til vaksinasjon i god tid før avreise for å få optimal effekt av vaksinasjon.


Men så var det det med hvor lenge før vi evt reiser må hun få den? Hepatitt A vaksine for å reise til Thailand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg