tirsdag 20. juni 2017

Ansiktspleie

Huden i ansiktet blir påvirket av hvordan du lever og hva du spiser og drikker. For å oppnå en hud med glød og spenst er det viktig å . Ung hud er ofte litt fet, og trenger generelt sett en god rens og fuktighetskrem til ansikt og hals.

Få gode råd på våre sider om skånsom og riktig ansiktspleie. I vår varierte behandlingsmeny finner du noen av markedets mest pleiende og effektive ansiktsbehandlinger. REN ansiktpleie er en serie hudpleieprodukter som er formulert med den mest avanserte hudpleieteknologi med kun 1 naturlige og . Når det gjelder kvalitetsprodukter innen ansiktspleie har Nu Skin noen av de beste produktene i verden.

Lær mer om Nu Skins ansiktspleieprodukter her. Weledas ansiktspleie er helt naturlig og baseres på ekte kaldpressede vegetabilske oljer som tilfører huden vitaminer, mineraler og viktige fettsyrer. Ansiktet er ekstra utsatt for sol, vær og vind. For å ta vare på huden i ansiktet på best mulig måte, er det viktig at du bruker produkter som passer for deg.


Ansiktspleie er ikke kun forbeholdt kvinner. Vi har populære merker som Decléor, Matis, Babor, L´Oréal, REN, Ole Henriksen med flere, som alle har gode og . Kjøp kvalitetskontrollerte hudpleieprodukter hos Vitusapotek. Fet, tørr, normal, moden eller blandet hud?


Vi har et stort utvalg produkter til alle hudtyper.

Forskjellige hudtyper trenger forskjellig pleie. REN har inndelt ansiktsproduktene sine etter ulike hudtyper, samt kategoriene problemhu . Dermalogicas nyeste behandling - en avansert coctail av dermalogicas mest effektive peelinger jobb. Umiddelbar virkning Varer i timer Makeup kan påføres rett.


Huden i ansiktet er utsatt for vær og vin derfor er det viktig at den får ekstra god pleie. Vi bruker Babor sine deilige produkter i våre behandlinger, . Ansiktspleie og hudpleie for kvinner og menn i alle aldre. Vi tilpasser behandlingen etter din hudtype og kommer med anbefalinger og veiledning til deg.


Hauschka Hudpleie - naturkosmetikk fremstilt av legeplanter og naturlige pleiestoffer som stimulerer hudens egenaktivitet og regenerasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg