fredag 30. juni 2017

Febernedsettende barn

Enkle råd når barn har feber; Generelt om febernedsettende medisin til barn; Hvilken febernedsettende medisin anbefales? En studie viser at febernedsettende ikke har noen innvirkning på hvor raskt barna blir friske igjen. Forskerne bak studien mener det er galskap at mange foreldre . Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Jeg pleier ofte å råde foreldre til å gi febernedsettende om barnet har smerter, eller om det . Passerer temperaturen °C og barnets allmenntilstand er dårlig, kan man bruke febernedsettende legemidler. Veldig mange foreldre gir febernedsettende til små barn så raskt de får litt feber.


Det er galskap, sier Alison While ved King's College til Reuters . Salget av febernedsettende til barn har gått jevnt opp de siste 10-årene. Lagerløv mener foreldre kanskje litt for lett gir febernedsettende. Allmennlege Kari Løvendahl Mogstad er forsiktig med å anbefale febernedsettende. Hun mener de fleste barn tåler litt feber, og at du derfor . Ved HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten.


Febernedsettende medisin gjør ikke barnet fortere frisk. Er problemet at dagens foreldre gir for mye paracetamol, eller kan det være at barn for år siden fikk for lite smerte- og febernedsettende? Her er de smarte rådene når barn må få upopulær medisin. Febernedsettende som kan tygges, bruse, svelges eller puttes i stumpen. Mine barn har aldri fått febernedsettende det første året.


De fleste barn opplever feber med smerter og ubehag. Det er vanlig å gi paracetamol (blant annet i form av Paracet)for å senke temperaturen til . Det er delte oppfatninger blant legene om hvor raskt foreldre bør kontakte lege når barnet har feber, og når det er behov for febernedsettende medisin. Dersom barnet en halv til en time etter febernedsettende medikamenter . Sønnen min er syk i dag, hoster og er varm.


Har lest at man skal prøve å drøye litt . SIDE2): Forskere ved King's College i London har analysert flere tidligere rapporter om barn og febernedsettende. Hvis den syke har feber over 39-40ºC og har det vondt, kan du gi febernedsettende tabletter, stikkpiller eller mikstur. Dersom barnet er plaget, kan man bruke febernedsettende. Selv om feberen blir senket og barnet har det bedre, skal man . Hjernen hos små barn er umoden og dette er noe av forklaringen på at de lettere kan få epileptiske.


Til barn er produkter med paracetamol førstevalg. Smertestillende, febernedsettende smeltetablett for voksne og barn over kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg