fredag 9. juni 2017

Råd mot influensa

Folkehelseinstituttet gir her råd om pleie i hjemmet av personer med influensa. Råd om beskyttelse av helsepersonell mot sesonginfluensa. Influensavaksine anbefales spesielt hvis du har dårlig immunforsvar,. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om influensa, forkjølelse, tørrhoste, vond hals eller.


Tørrhoste kan være så ille at man ikke får sove så her trengs det gode råd. Det som er å huske er at influensa er en virusinfeksjon. Den eneste måten å forebygge dette på, er å holde helsen så god som mulig, og vaske . Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet,. Et gammelt godt råd mot forkjølelse og hoste er å tygge varme tyttebær. For å unngå forkjølelse og influensa, finnes det mange råd.


For influensa kan man ta Tamiflu helt i begynnelsen, mot forkjølelse er det . Men hva hjelper ved forkjølelse, influensa og hoste? Det er vanlig å anbefale paracetamol (Paracet) og ibuprofen (Ibux) mot feber og smerte. Puls gir deg de viktigste fakta-opplysningene og noen kjekt å vite råd. Men vinteren er også tiden til å forberede seg mot influensainvasjonen. Kjerringråd mot forkjølelse og influensa.


Tro det eller ei, men morgenurin skal være effektiv mot sår hals og begynnende forkjølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg