torsdag 29. juni 2017

Hodepine bakhodet

Vondt i bakhodet og hodepine forverres ofte ved mye stress, mye koffein, alkohol, dehydrering, dårlig kosthol stramme nakkemuskler og oppleves ofte som en . Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet. Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og overekstremitet på .

Jeg har i de siste dagene hatt et press i hodet på samme plassen, og det er. LES OGSÅ: Hvordan kan jeg vite om hodepinen er alvorlig? HODEPINE: Folk har tatt livet av seg på grunn av uutholdelige smerter i hodet. Hortons hodepine beskrives som de verste smerter et menneske .

En kald klut eller kompress mot hodet kan oppleves . Alle må søke lege snarest dersom hodepinen forverres når man. Noen ganger er hodepinen en sykdom i seg selv, andre ganger er den et varsel om at noe er galt et eller annet sted i kroppen. Tre dager senere fikk hun på ny akutt innsettende hodepine, beskrevet som ”pistolskudd i hodet”. Hun falt om og hadde et kortvarig generalisert krampeanfall.


Det finnes flere typer hodepine, og med like mange årsaker. Mange kjenner trykk i bakhodet, og frem i hodet. Migrene, Typisk halvsidig pulserende hodepine som forverres ved.


For et par uker siden opplevde jeg en veldig merkelig hodepine, som virket som en spenning eller et trykk på venstre side av hodet.

For år siden var Grethe år gammel og hun husker godt den sterke hodepinen hun kjente, som en intens smerte på venstre side av hodet. Men et slag mot hodet kan også få alvorlige ettervirkninger. Ved en mild hjernerystelse vil man ofte føle svimmelheten og hodepinen, men . Jeg er også plaget med sånn hodepine, som sitter på ene siden. Noen ganger sitter det i ene siden i bakhode også, det er en sånn brennende . Som nakkeskadet vet du hva det vil si å ha hodepine. Barn kan, på samme måte som voksne, få hodepine av mange årsaker.


Barn klager oftest over smerter over hele hodet. I de fleste tilfeller rammer smertene begge sider av hodet. Det er typisk at hodepinen rammer personer som ellers er friske, og at hodepinen er . Hodepine i baksiden av hodet kan være irriterende og svekkende.


Avhengig av typen av hodepine, kan årsaken være ekstremt litt til meget alvorlige. Jeg har hver eneste ettermiddag de siste to ukene fått en voldsom hodepine i bakhodet. Hodepinen er som regel pulserende, på begge sider av hodet, men den kan også være lokalisert til bakhodet. Jeg har nå hatt en vedvarende hodepine i ca 1-uker. Den begynte i hele hodet, med utstrålinger mot nakke og skulder.


Må bare si at jeg aldri har hatt noe problem med hodepine og at hodepinen jeg får starter i nakken og sprer seg oppover bakhodet. Hodepine og migrene er et veldig utbredt problem for mange. Hodepine i bakhodet, eller med andre or baksiden av hodet ofte plager folk.


Denne ubehagelige symptomer kan noen ganger overvinne en . Hodepine ledsaget av stiv nakke og feber. Hodepinen starter gjerne på den ene siden eller i bakhodet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg