onsdag 21. juni 2017

Vannkopper forløp

Vannkopper er en svært vanlig tilstand og forløpet er mildt til moderat hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av . Personer med et svakt immunforsvar kan ha et mer alvorlig forløp ved vannkopper og bør ta kontakt med lege så snart de oppdager at de er smittet.

Gå til Symptomer og forløp - Barn med vannkopper i ansikt. Når symptomene starter, blir allmenntilstanden lett redusert med lett . BufretLignendeVannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn.

Den gir ofte kløende hudutslett med blærer, men forløpet er som regel godartet. Gå til Symptomer og forløp - Vannkopper er oftest en ufarlig sykdom hos friske personer. Vannkopper smitter både gjennom ørsmå dråper i luften (luftsmitte), men også. Ved vanlig forløp av vannkopper er det ikke nødvendig å kontakte lege. Barn som har vannkopper har symptomer som utslett, feber, dårlig matlyst,.


Vannkopper, akutt virusinfeksjon forårsaket av herpesviruset Varicella. Med jevne mellomrom herjer det vannkopper i barnehager og skoler. Her er hyppig stilte spørsmål om vannkopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg