torsdag 8. juni 2017

Flåttmiddel hund tablett

Nå er det kommet tabeletter som skal beskytte hunden mot flått. Det er en tyggetablett med smak av svinelever, så det pleier å gå kjapt ne sier hun. Et nytt medikament gjør hunden giftig for flåtten.

Det nye medikamentet, Bravecto, kommer i tablettform og gjør at hundens kroppsvæsker blir . TYGGETABLETTER 11mg, 2mg, 5mg, 10mg og 14mg til hund: Hver tyggetablett inneh. Våre hunder og katter ferdes ofte utenfor stier, og er derfor yndede ofre for flåttbitt. Det finnes ulike forebyggende flåttmiddel til hund og katt som oppholder seg i flåttområder.

Da har jeg testet det nye flåttmiddelet til hun Bravecto, og det hadde en. Prisen er ca 25- og er en tyggetablett, og funker med en gang. Noen dråper eller en enkel tablett er nok til at flått ikke setter seg på hunden.


Mange vil ha resept til behandling mot flått, sier veterinær. Amigo og Lio prøver Bravecto, som er et nytt flåttmiddel. Det er en tyggetablett og når flåtten suger seg fast vil den dø innen timer. Til behandling av flått- og loppeangrep på . Det mest effektive er å gå igjennom hunden og kattens pels daglig og fjerne flåtten - i kombinasjon med et veterinærmedisinsk flåttmiddel.


Nå har det kommet flåttmiddel til hund i form av tabletter. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om dette! Det at flåtten må feste seg først, utelukker tabletten for min del. Trykk overleppen til hunden inn mot tennene til hunden åpner munnen. Med den andre hånden legger du tabletten så langt bak på hundens tunge som du . Til behandling og forebygging av loppe- og flåttangrep hos hunder.


Prac-tic 2mg påflekkingsvæske til hund er et reseptfritt legemiddel som inneholder . Til hund finnes det ulike dråper til å dryppe på huden, eller halsbånd som. Hunden min har veldig tett pels så flåtten kan kose seg på han lenge. Det viktigste er at du finner et flåttmiddel som fungerer for din hund og . Min hund fikk flåttmiddel i våres, like etter fikk han anfall der han nesten døde,.


Bravecto er en tyggetablett Ser ut som en kjøttbit, lett å gi :). Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Enkelte dyr samt langhårede hunder kan av og til ha behov for 3-tabletter daglig for å oppnå god næringsbalanse. Forebygging av flåttsykdommer hos HUND og KATT:.


Det er to typer, Bravecto, som er en tyggetablett som gir virkning i tolv. Vi fikk en katt som var blitt forgiftet av flåttmiddel av hund og det var .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg