fredag 9. juni 2017

Barnesykdom utslett ansikt

Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Mange av barnesykdommene gir kløende utslett, som kan lindres. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv.

Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender. De fleste barnesykdommene er ufarlige og går over av seg selv. Etter en halv til to dager kommer utslettet som ofte er tydelig med hissig rød farge i ansiktet, men med påfallende blekhet rundt munnen.


De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger.

Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Typisk for utslettet er at barnet har alle stadier av utslettet på kroppen samtidig. Barnet har ofte blemmer i hodet, ansikt, overkropp og den delen . Exanthema subituVirusinfeksjon barn under år også omtalt som fjerde barnesykdom.


Etter 2-dagers feber får man et rødt utslett i ansiktet som forsvinner i . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Video: Video: Se barn med fjerde barnesykdom . RØDLIG UTSLETT: Utslettet kommer stort sett den tredje dagen, og består av små lyserøde flekker på overkroppen, i ansiktet og på armer og . Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg