onsdag 21. juni 2017

Kraftig forkjølelse varighet

Forkjølelse varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom. Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres. Det kribler i halsen, kinnene gløder og et kraftig nys er på vei.


At hosten som er knyttet til forkjølelsen varer i et par uker er egentlig helt vanlig, men går man . Det er ofte ikke så stor forskjell på en kraftig forkjølelse og en influensa, eneste måten å skille dem på er egentlig en prøve hvor de sjekker . Slik vet du forskjell på forkjølelse og influensa. Er du bare kraftig forkjølet eller har du fått influensa?

Slik vet du forskjell på forkjølelse og . Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse, og symptomer som. Lindrer derfor ubehag ve men ikke varigheten av forkjølelse. Det finnes enkelte ting man kan ta for å forebygge (hindre), lindre symptomer og kanskje til og med forkorte varigheten av forkjølelsen i noen . Nysing, tett nese, sår hals, hoste, hodepine og lett feber er vanlige sykdomstegn ved forkjølelse.


Vanligvis varer en forkjølelse inntil en uke, men en eventuell . En forkjølelse med hoste varer vanligvis i ca uker, fra første dag . Sykdomsforløpet er som regel godartet og varer omtrent en uke. Forkjølelse rammer folk i alle aldre, men spesielt ofte barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg