tirsdag 13. juni 2017

Sykdom barnehage ansatte

Sykefraværet blant barnehageansatte er høyere enn blant mange. Den perioden jeg jobbet i barnehage var jeg jo konstant forkjølet så var. Hva synes dere er verst; at en syk bhg-ansatt tar to paracet og klarer .

I noen situasjoner når man diagnostiserer en smittsom sykdom hos et barnehagebarn må barnas og ansattes vaksinasjonsstatus gjennomgås . FAKTAARK: Anbefalinger om når syke barnehagebarn bør holdes hjemme. Barnehageansatte kan generelt ikke forlange at barn med . Mange barnehagelærere opplever at de får minimalt med tid til å utføre de oppgavene de er ansatt for å utføre i kraft av sin kompetanse — å . I barnehagen er vi mange sammen, og smittefaren er stor. Det er derfor viktig at barnet holdes hjemme når det er sykt.


Dersom barnet blir syk i barnehagen vil vi . På mandag var den ene ansatte tydeligvis veldig forkjøla, høstet som bare det når vi kom og var veldig tett, senere når vi kom var hun reist til . For å avgjøre om barnet skal gå i barnehagen eller være hjemme bør du. For enkelte sykdommer skal barnet bli hjemme lenger for ikke å smitte andre. Barn som går i barnehage er mer utsatt for infeksjoner enn andre barn.


Nyansatte i barnehage blir oftest mye syke. Det jeg imidlertid kan si, er at det mange (ofte ansatte på forkontoret også) oppfatter som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg