torsdag 29. juni 2017

Diare barn kjerringråd

Diaré er en tilstand som kan føre til uttørking av kroppen. Dette er et kjerringråd som også kan hjelpe barn og spedbarn som har diaré. Barn kan også gis potetmel mot diaréplager.

Bland det gjerne ut i litt saft, for smakens skyld. Tone skrev 2007-05-01: Det virker, det har reddet min familie . Et enkelt kjerringråd er å bruke noe som inneholder stivelse for å få slutt på diare-en. Denne medisinen kan også gis til barn Les mer om diaré.

Håper noen har gode råd å dele med meg, det hadde vært fint. Jeg har alltid gitt mine barn blåbærsaft når de har hatt diare. Helse › Sykdom og symptomer › SymptomerBufretLignendeDiaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner.


Du bør hele tiden sørge fornbsp;barnet få i segnbs. Når du har diaré trenger du enda mer drikke enn ellers, fordi så lite av det du får i. Les ernæringsfysiologens råd til deg som har akutt diaré:. Diaré kan lett gjøre deg dehydrert; barn, eldre og syke er ekstra utsatte for dehydrering.


Barn kan ha tynn avføring uten at det av den grunn er snakk om diaré. Vaktlegen vil gi deg gode råd om hva du skal være oppmerksom på.

Dessverre er det nettopp de som er mest utsatt for å få løs mage. Det er all grunn til å følge godt med hvis . Nå har M hatt diaré siden tirsdag morgen. Han har tidvis vært bedre, men når vi har gitt han grøt og forsøkt med tilnærmet normal kost, så har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg