mandag 26. juni 2017

Hårpleie

Vi har alt innen hårpleie fra kjente merker. Stort utvalg av shampoo, balsam, tørrshampoo, hårkurer, hårfarge, serum og styling fra Redken, TIGI, Joico ++. På Bangerhead finner du hårpleie fra ulike merker.

Overdreven farging og styling kan gjøre håret ditt livløst, matt og slitt. Her er oppskriften på et sunt og skinnende hår. Bredt utvalg innen Hårpleie for alle Hårtyper.


Alltid lave priser og gratis frakt over 29-.

Vi har alt innenfor shampoo, balsam og styling. Håret består av tre ulike lag: Skjellag, fiberlag og marg. For å ta best mulig vare på hvert enkelt hårstrå kreves pleie med gode produkter.


Hos oss finner du et bredt sortiment av hårprodukter til bra priser. Du betaler ekstra for at frisøren anbefaler deg produktet. Er det egentlig forskjell på sjampo kjøpt i daglivarebutikken og sjampo kjøpt i frisørsalong? Når vi sier hårbehandling så mener vi akkurat det.


Med en hodebunn som er ute av form, gi ditt slitte, kjedelige hår en behandling med næringsrike . Fagstoff: Å stelle håret er en viktig del av daglig personlig hygiene.

Håret vårt er også nært knyttet både til velvære og til identiteten vår. Vi har dine styling- og hårpleieprodukter til bra pris. Velg blant Tigi, Renati, KMS, Fudge med flere og gjør et kupp på sjampo, balsam, paste, voks, kur m. Slik unngår du at det blir fett, flatt og statisk. Det er viktig å bruke riktige produkter for å få et vakkert hår.


Vi gir deg veiledning om hvilke produkter som passer best til din hårtype. Produktene er sponset, men innlegget er frivllig og ærlig! Vasking: Her bruker jeg Gorgeous sin shampoo og balsam.


Hårpleie før, under og etter sommerferien. Sommeren er en tid på året som sliter på håret, enten du har badet i salt- og klorvann eller sittet i solen og kost deg . Hos oss kan du få Hårpleie og styling levert hjem innen timer. Våre hårserier er laget med tanke for miljøet. Rainforest-serien har et stort utvalg forskjellige produkter, så her finner du helt sikkert ditt yndlingsprodukt, . Centrum Hårpleie er en profesjonell salong,med dyktige frisører,der kunden står i fokus.


Se vårt store utvalg av hårpleie fra eksklusive merkevarer. Velkommen til Douglas - Europas største kosmetikkforhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg