fredag 23. juni 2017

Kjerringråd diare

Diaré er en tilstand som kan føre til uttørking av kroppen. Diare og løs mage kan ødelegge en hel ferie. Et enkelt kjerringråd er å bruke noe som inneholder stivelse for å få slutt på diare-en.

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om diare, diaré, oppkast, dårlig mage, omgangsyke eller magevondt, så finner du det her. Når du har diaré trenger du enda mer drikke enn ellers, fordi så lite av det du får i deg blir tatt opp. Diaré kan forårsakes av bakterier, parasitter eller virus.


Disse trenger inn i kroppen, og yndlingsporten inn - det er munnen.

På denne siden har vi samlet flere gode kjerringråd mot diare. Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon i tarmen. Over halvparten av tilfellene med akutt diaré i Norge antas å . Du får kjøpt begge på apoteket og de stopper diare kjapt!


På denne siden er det flere gode kjerringråd mot diare: . Min lille engel Emil sliter med diare for tiden, han er så tynn i magen at bleien suger til seg all avføringen, iblant lekker det ut oppetter ryggen og . Diaré, løs mage, hard mage og forstoppelse har mange årsaker. Det er få ting som er verre enn oppkast og diaré. Det finnes en hel masse kjerringråd å ta av når det kommer til kvalme, diaré og oppkast, og .

Diaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner. Diaré er i alle fall ekstra kjipt på ferie. Ingeniørfruen-tipser-om-kjerringråd-mot-diare-og-løs-.


Stivelsesmelet potetmel er kan være det som redder deg fra diarèn. Rør 1-teskjeer ut i litt vann og drikk. Hør Kjerringråd bli presentert i Nitimen hver onsdag. Miriam Wicklund har gitt ut flere bøker med kjerringråd. Får man diare, kan man spise teskje muskatblomme i litt vann.


Ved diare kan man koke gulrøtter, mose de og spise. Dette skal stoppe diareen og kan spises av både store og små. Ved magesyke og diare, har et råd vært å riste ut kullsyra av ei flaske med coka cola, og så drikke dette. Det er et råd som er enkelt å få barna til å prøve. Jeg er så ekstremt sliten og synes absolutt bevegelsene fra baby har avtatt inni der.


Les kjerringrådene for pollenallergi, forkjølelse, bananfluer og mye mer! Diaré Potetmel skal være et effektivt kjerringråd mot diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg