tirsdag 20. juni 2017

Influensa hos barn

De aller fleste barn får influensa i løpet av sine første leveår. Når sykdommen har brutt ut er det kun lindring og ro som hjelper. Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene.

Influensa A H1Nutløste i 1918-Den spanske syke med tre “bølger” av. Typiske influensasymptomer hos litt eldre barn er akutt høy feber, . Videoen viser hvordan du gir nesespray til et barn. Influensa er en årlig tilbakevendende infeksjonssykdom som rammer svært.

For dager siden - Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. Sesonginfluensa: Vaksine til gravide beskytter både mor og barn. Mageplager er sjeldne, men kan opptre spesielt hos barn. Noen får sår hals og snørr, men de siste er oftere forkjølelse enn influensa. Alt du trenger å vite om barn og influensa: symptomer, smittefare, behandling og.


Der er mange forskjellige virus som kan gi sykdommer i luftveiene. Vi blir alle forkjølet mange ganger i løpet av livet. Hos små barn er også halsbetennelse og øreinfeksjoner vanlig, og influensa forekommer også.

Influensaviruset kan spre seg til lungene og gi lungebetennelse, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg