torsdag 22. juni 2017

Promilletester best i test

Mange tror en promillemåler kan gi deg en god indikasjon på om du er edru nok til å kjøre. Denne testen viser jo at FCA-70er det beste. Som referanseapparat brukte vi UP's egen promillemåler, som er kalibrert etter politiets forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at dette, samt at de . I de senere år har flere tusen nordmenn gått til anskaffelse av promillemåler, for å være bedre føre var enn etter promilletatt bak rattet. C Alkometer FCA-70Promilletester Best i Test TVhjelper.


Fotoboksvarsler GPS fra Cruisecontrol Best i test - Livstidsgaranti - Europa.

Vi har også testet en brukt promillemåler; nemlig testvinneren fra. Vil du være sikker på at du ikke blander disse sammen, er det en god idé å ta en titt på et promillemåler fra test-deg. Mange tror en promillemåler kan gi deg en god indikasjon på om du er edru nok til å kjøre bil. Her er noen av de beste kjøpene akkurat nå.


FCA 70er en promilletester som er meget nøyaktig og har lang levetid. Se beste pris på ICT FCA-70promilletester. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Sjekk priser på best i test promilletester. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp best i test promilletester billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg