torsdag 15. juni 2017

Når stenger oslo city

Oslo City har byens lengste åpningstider fra ti til ti alle hverdager. Oslo City er mye brukt som en arena av media og som location til tv- og filmproduksjon. BufretOslo City har byens lengste åpningstider fra ti til ti alle hverdager.

På hverdager åpner diskene kl og stenger en time før senteret stenger. Mange steder har reduserte åpningstider på helligdagene og i romjula. Sjekk åpningstider for butikker, turistinformasjoner og attraksjoner i Oslo. På Oslo City og Storosenteret kan du handle helt til midnatt på hverdagene 15. Husk da at Oslo City har åpent når andre er stengt.


Her får du festantrekk og annet til nyttårsaften helt frem til klokken i kveld og frem til klokken i morgen. Stenersgate 1; Oslo; Telefon 00; Åpningstider. Besøksadresse: Stenersgata 00OSLO; Telefon: 04560. Her er åpningstider hos utvalgte kjøpesentre i Oslo og Akershus denne julen.


Man-Fre10:- 22:00Lør10:- 20:00SønStengt . Du finner oss i tredje etasje på Oslo City.

Det er en av Norges største kjøpesentre, både når det gjelder areal og omsetning. Oslo City: Hverdager: 10-Lørdag: 10-20. Ser du etter ◴ åpningstidene til Clas Ohlson? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Clas Ohlson i Stenersgt. TGI Fridays restaurant City ved Jernbanetorget i Oslo serverer god mat og de beste drinkene.


Bestill bord eller kom innom - her er det alltid fredag! Oslo City er et av norges største og mest kjente kjøpesenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg