onsdag 28. juni 2017

Oppkast barn uten diare

Hvis du bare er kvalm og har oppkast, uten at det kommer diare i løpet av et døgn,. Hos spedbarn under måneder forekommer mage- og . Hvis du bare er kvalm og har oppkast uten at det kommer diarè i løpet av et døgn,.

Uttørking kan gi alvorlige problemer, spesielt hos barn under 2-års alder! Jeg har lest litt om oppkast inne på lommelegen og i en artikkel der står. Den vanligste årsaken til oppkast hos barn er mageinfeksjoner.


Magesmerter og oppkast kan starte uten feber.

Det er mulig å få mageinfeksjon (virus eller bakterie) uten å spy eller ha løs mage. Her har barnet nettopp hatt omgangssyke, oppkast, feber, . Men også andre sykdommer som forårsaker oppkast, kvalme eller diaré kan føre til at barnet blir uttørket. Oppkast og diaré (omgangssyke) er vanlig i småbarnsalderen. Oppkast og diaré hos barn oppstår som regel på grunn av en.


Barnet kan bæsje flere ganger om dagen, uten at dette trenger å være unormalt . Hva kan det være når et barn kaster opp uten at det har diaré? Tilfeldig oppkast som over en lang periode kan være et tegn på at noe ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg