tirsdag 27. juni 2017

Utslett på armene som klør

Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p armene. Har fått et utslett på underarmene som klør som bare pokker.

Googlet nettet rundt på utslett, men finner ingenting som passer. Noe å lære av - En ellers frisk kvinne hadde i tre år hatt svært plagsom kløe på begge armers strekkeside. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke. Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og bein, eller på .

Har fått kløe på oversiden av armene i det siste. Det er lett kløe, spes på kvelden, klør egentlig kun ved friksjon mot. Utslettet er vanligvis distribuert på kropp, øvre del av armer og ben og hals . Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår.


Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet. Det flasser smått men regner med det er fordi jeg klør på det støtt og stadig . Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber. Men det kan også spre seg til halsen og armene, og noen ganger til .

I går, etter lunsj på jobb, begynte jeg å klø noe vanvittig på armene. I løpet av kvelden ble det imidlertid mer, og det klødde som f. Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en. Utslettet klør kraftig og forsvinner som regel i løpet av et døgn. I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste.


I ansiktet, på bena, på armene, på brystet eller ryggen - ja, til og med under fotsålene! Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene. Dette fører til at huden hovner opp, det klør og det kan oppleves som svært . Vanlige symptomer er utslett, kløe og brennende smerter. Så mange som 10- av befolkningen vil få helvetesild i løpet av livet, og hyppigheten øker med . Opp gjennom tidene har linnea blitt brukt til å lindre kløe ved utslett. Denne gangen startet det på armene, likt på begge sider som tidligere, og sprer seg . Lokalisert kløe som eneste symptom kan være svært plagsomt, og en legeundersøkelse kan være nødvendig.


Kløe på kroppen og utslett på hender; skabb, eksem eller elveblest?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg