tirsdag 13. juni 2017

Høyt og lavt stoffskifte

STOFFSKIFTE: Høyt og lavt stoffskifte er to vidt forskjellige sykdommer. Tilstandene skyldes at kroppen enten produserer for mye, eller for lite . Skjoldbruskkjertelen produserer hormonet tyroksin, som regulerer stoffskiftet og virker på alle. Les mer om høyt og lavt stoffskifte under de respektive fanene. Noen rammes av lavt stoffskifte, andre av høyt stoffskifte.


HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte, kan ha mye så si hvordan kroppen oppfører seg. Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte.

Det finnes en tilstand hvor blodprøver viser at stoffskiftet er på grensen til å være for lavt, men hvor det ikke er noen tydelig symptomer eller . Lavt stoffskifte er en sykdom med nedsatt stoffskifte. Tilstanden kan gi både forhøyet og for lavt stoffskifte. Grovt sett - jeg har symptomer når jeg har lavt stoffskifte - ikke når jeg har høyt. Litt enkelt; høyt stoffskifte går kroppen på høygir, en går som regel ned i vekt, en har KRAFTIGE humørsvingninger, en har utvendige og . Ragnas erfaringer med høyt og lavt stoffskifte. Lavt stoffskifte (hypotyreose) - helsenorge.


BufretLignendeLavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Det kan tas en blodprøve for å finne ut om stoffskiftet er høyt, lavt eller normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg