fredag 16. juni 2017

Kolikk baby tips

Her får du noen tips til hva du kan gjøre om barnet ditt har kolikk eller av andre årsaker. Babymassasje kan også være deilig for barna som har vondt i magen. KOLIKK: Det er ikke så lett å vite om barnet gråter av magesmerter .

Men kolikk er kolikk, og til å bli rablende gal av mens det står på – for både store og små. Løsningen kan være en eldgammel teknikk – svøping. Kolikken startet da hennes baby var tre uker og varte i fem måneder.


Utspilt mage, mye tarmgass, raping, gulping og forstyrret søvn er vanlig ved spedbarnskolikk.

Som regel oppstår plagene i løpet av de første . Inspirasjon, tips og råd til en enklere hverdag. Kolikk gir seg som regel når babyen er tre-fire måneder. Les mer hvordan du kan massere babyen din her.


Kanskje det ikke er kolikk barnet ditt har? Da kan helsesøster kanskje gi deg tips som kan hjelpe henne. Noen har også ment at mange luftbobler i tarmen er årsaken til kolikk og har oftest vært knyttet til feil.


Symptomene på kolikk opptrer første gang fra to til fire uker etter fødselen og topper seg når barnet er seks uker gammelt. Mellom 5- av alle spedbarn får kolikk.

Babyen drar ofte beina opp mot magen, babyen lager grimaser og knyter hendene sammen. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om kolikk , så finner du det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg