mandag 19. juni 2017

Nille røa

Vi har fått et enda bedre tilbud til kundene våre, og her inne hos Nille finner du det meste. Det er interiørvarer, leker, snop, kort og papirvarer . Den ligger ute på bakkeplan ved siden av apoteket.

I Nille-butikkene nå: Bilde: I Nille-butikkene nå. Nille har alt du trenger til hverdag og fest. Besøk våre nettsider og se det store utvalget våre butikker tilbyr.


Nille - nille, kjøpesenter, apotek, vinmonopolet, butikker, cubus, dressmann, frisør,.

Ditt søk i Oslo røa ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Kontaktinformasjon for Nille AS avd Røa Senter Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr gode kjøp til de fleste anledninger og fokuserer spesielt på sesongvarer og utvalgte produktkategorier. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Butikkmedarbeider, Butikksjef (Færre Enn Ansatte- Privat Virksomhet) . RØA: Tre nye kjedebutikker kommer i disse dager på Røa, to av dem er allerede åpnet. Nille åpnet i slutten av april, Interoptik kommer 2. Nille AS avd Røa Senter har besøksadresse Vækerøveien 20 07Oslo og postadresse Postboks 5Bedriftssenteret, 14Kolbotn.


Bedriften Nille As Avd Røa Senter i Kolbotn i Oslo kommune driver innen bransjen. Velkommen til åpning av Nille her på senteret.

Butikken ligger ved siden av apoteket ute på bakkeplan. Har du fått med deg at Nille har nyåpning idag kl. Dette feirer vi med: Pyntepute Viola 10- står fint ute nå.


Nille er en ledende norsk lavpriskjede, som tilbyr gode kjøp til hyggelige anledninger. Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Røa Revy-og TeaterSkap med stand på Røadagene i september! TeaterSkap med stand ute på området ved Baker Hansen og Nille. Nille As Avd Røa Senter er et BEDR stiftet januar 19som driver innen butikkhandel med bredt vareutvalg ellers.


Selskapet holder til i Vækerøveien 2i Oslo . ARBEIDSGIVERSTILLINGSTEDSØKNADSFRISTMorris Oslo CityMORRIS OSLO CITY SØKER . OsloFEBNille ÅndalsnesDeltidsmedarbeider 31 . JANNille Norge on Instagra“Lysslyngen vår kommer til sin rett ute hos. Hurra Nille har åpnet på Røa; fruangelHei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg