torsdag 29. juni 2017

Utslag på blod i urin gravid

Men hva har de sakt til dere andre som har utslag på blod? Blodspor i urinen - Jordmor svarteinnlegg25. Fikk påvist blod i urinen hos legen i dag.


Forum › Termin- og barselklubber › 20› August 2012BufretLignende7. Det gjor jeg, å det var fortsatt utslag på blo men. Blod i urinen kan være tegn på UVI og hos gravide behandler man det man tror er en UVI . Urinprøve - dette kan den fortelle deg - Lommelegen. Utslag på eggehvite, sukker eller leucocytter kan gi mistanke om ulike sykdommer.


Det er vanlig å finne leucocytter i urinen hos gravide, siden gravide . Jeg er en års gammel kvinne som er gravid i uke 17. Jeg var til min første kontroll i uke hvor de fant blod i urinen. Det kalles hematuri, blod i urinen til en gravid kvinne, i stand til å aktivere panikk-knappen. Den tilbakevendende blod i urinen kan indikere alvorlige problemer.


Jeg er annengangsgravi og har på hver eneste urinprøve i dette. UVI uten symptomer når man går gravi og da kan det gi utslag i for eksempel blod. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål.

Det er ganske vanlig at gravide anledningsvis får påvist blod i urinen uten at det betyr sykdom eller komplikasjon. BufretLignendeBlod i urinen (hematuri) kan komme fra blødningskilder hvor som helst i urinveiene. Urinveiene består av to nyrer, nyrebekken og urinledere , samt en urinblære . Det var blod i urinen, det var det også på første kontroll for uker siden.


UVI, og det kan være skikkelig farlig når man er gravid. Men det er selvsagt forskjell på en urinprøve som kun har utslag på stix og på en som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg