tirsdag 13. juni 2017

Solfaktor 50 brun

Mange tror at om man bruker høy solfaktor så blir man ikke brun,. Ifølge ekspertene bør du alltid bruke minimum solfaktor her til lands, og det er slett ikke slik at du ikke blir brun hvis du velger en med en . Ble anbefalt av hudpleier å bruke solfaktor i ansiktet, bruker Obagi sin. Jeg blir aldri solbrent av en enkelt times sol, og jeg er meget brun etter.


Solfaktor gjør at du kan ligge ganger så lenge i solen og beskytter mot prosent av de . Hudtype 2: Lys hu blondt hår, en del fregner, blir sent brun. Dersom du bruker en krem med solfaktor eller høyere, vil du ikke få stort mer .

For å få en sunn og langvarig brunfarge er det viktig med god behandling. Bruk en høy solfaktor, SPF til på hele kroppen, sier Austnes. Og spytter du i noen ekstra kroner for å få solfaktor 5 øker. Jeg har tidligere skrevet om solariumskjeden Brun og Blid og deres farlige . PARIS HILTON gikk for en ekstrem brunfarge på starten av 2000-tallet.


Blir man mindre brun av å bruke solfaktor? Sønnen min har brukt SPF i hele vår og sommer og har en veldig fin brunfarge. Selv der hun er smurt med (eller 30), men målet mitt er ikke brun unge, men.


Solbrun og blid går du på flyet som skal ta deg hjem fra sommerferien, men.

Dette betyr at vi må opp i solfaktor for kroppen og for ansikt. Jeg starter sommeren med solfaktor og går over til solfaktor 3 når huden har fått litt farge. Man blir langsomt brun og får en vakrere og mer . Sol deg ikke mer enn to timer i strekk, selv om du er brun. De fleste plagg gir beskyttelse tilsvarende en solfaktor mellom og 30. Det skal uansett være solfaktoren som sier noe om beskyttelsen.


Huden får en fortykkelse når du blir brun ute i solen, og det beskytter til en viss grad mot . Umulig å bli brun hvis man følger rådene for soleksponering. Bruk minst solfaktor men vi anbefaler solfaktor 25-50. Bliver man brun, selvom man bruger en høj solfaktor?


NIVEA SUN Pure Sensitive Kids Sun lotion SPF 50+, 2ml, DKK 1295.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg