onsdag 7. juni 2017

Kjerringråd mot fotvorter

Det kan derfor være lurt å kjøpe et produkt mot vorter. KJERRINGRÅD: Et velkjent kjerringråd er å gni et bananskall på vorten. Fotvorter oppstår på grunn av en infeksjon av et vortevirus.


Det å bli kvitt vorter kan være en tålmodighetsprøve. Kanskje kan disse rådene forkorte ventetiden. Her finner du de fleste kjerringrådene mot vorter.


Kjerringråd er ikke garantert å fjerne eventuelle vorter, men kan hjelpe i enkelte tilfeller.

Kjerringråd mot vorter og fotvorter har mange tilhengere, og anekdotisk bevis tyder på at noen av dem kan virke. Men det er få vitenskapelige studier til å støtte . Vorter på føttene, såkalte fotvorter, er smittsomme og ofte smertefulle. Lær mer om fotvortebehandling og fjerning av fotvorter.


Jeg har prøvd det meste mot fotvorter (banan og salt inkludert) og det ser ut til at de ikke blir . Både strandvortemelken åkervortemelk, thuja og bananskall virker mot vorter på hender og føtter, skriver Bernt Rognlien. Har du et kjerringråd mot vorter som faktisk funker? Både anerkjent bruk av urter og kjerringråd er angitt, og rådene er hentet fra. De fleste planter som er effektive mot vorter har alle en eller annen hvit, gul eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg