torsdag 8. juni 2017

Minske prostata

Prostata er en mannlig kjertel er ansvarlig for produksjon av sæd. Ifølge Mayo Clinic en manns prostata vil utvikle seg fra ert-størrelsen til det av en valnøtt i løpet . Prostata (blærehalskjertelen) er en valnøttstor kjertel som ligger under blæren.

Godartet forstørret prostata blir omtalt som BPH- benign prostatahyperplasi eller. Når menn kommer år og eldre, er det vanlig for deres prostata til å hovne opp og gi noen ubehagelige effekter, for eksempel en hyppig behov for å late . Noen ganger prostata kan vokse for stor og trykker mot urinrøret forårsaker urin problem. Et riktig kosthold er viktig for å redusere en forstørret .

Problemer med prostata øker med alderen hos menn. En grov huskeregel er at hvis man ikke kan nå øvre grense av prostata ved rektal. Nokturi kan unngås ved å redusere væskeinntaket om kvelden, og ved . Prostata er en kjertel som er plassert under blæren hos menn. Det kan være lurt å redusere mengden drikke om kvelden. Forstørret prostata kan forårsake vannlating om natta.


Det er god forskning som viser at alfablokkere bidrar til å redusere symptomer på LUTS. De fleste menn vil etter hvert utvikle BPH, forstørret prostata.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg