fredag 30. juni 2017

Rs virus voksne

RS-viruset er hovedårsaken til bronkopulmonal obstruksjon hos barn under toårs-alder. Hos større barn og voksne arter infeksjonen seg som . Hos større barn og voksne, vil en RS-virusinfeksjon ofte bare merkes som en forkjølelse.

RS-virus gir luftveisinfeksjoner hver vinter. Voksne og store barn blir raskt friske igjen etter en RS-virusinfeksjon. Hvis de har vanskeligheter med å få luft, kan det være . Alle kan bli smittet av RS-virus, men hos voksne og eldre barn gir det seg som regel uttrykk i en alminnelig forkjølelse.

RS-virus er et forkjølelseslignende virus som først og fremst spres om vinteren. Medisinsk nytt - Både influensavirus og respiratorisk syncytialvirus (RS-virus) er. To uker gamle Magnus ble alvorlig syk av RS-viruset. Det som er en lett forkjølelse for en voksen kan nemlig bli alvorlig for den vesle babyen.


RS-virus smitter typisk fra person til person via hendene. Når en voksen eller et eldre barn bare vil være forkjølet, blir det lille barnet oftest mer medtatt av . Respiratorisk syncytialvirus, eller RSV, er et vanlig virus som kan ramme personer i alle aldre. Det er mer vanlig blant barn og spedbarn enn blant voksne.


RS-viruset (respiratorisk syncytialt virus) er en vanlig årsak til nedre luftveisinfeksjon hos spedbarn og små barn.

Voksne og eldre barn kan også bli smittet av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg