tirsdag 13. juni 2017

Utslett på brystet som klør

Hele brystet blir dekket av små, røde nupper som klør helt vilt. Og etter en dag blir det bittelitt gult inni (som på en bitteliten kvise). Jeg er plaget med utslett fra midt på brystet og oppover mot halsen til der.

Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p brystkassen. Et utslett på brystet kan være kløende og rø eller blistery og smertefull. Du kan også ha kløe, eller huden kan haves flekker av tørr hud som ser ut som eksem .

Kan være lokalisert eller på forskjellige . I ansiktet, på bena, på armene, på brystet eller ryggen - ja, til og med under fotsålene! Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene. Dette fører til at huden hovner opp, det klør og det kan oppleves som svært . Vannkopper: Utslettet starter gjerne på brystet og ryggen og sprer.


Det flasser smått men regner med det er fordi jeg klør på det støtt og stadig. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke. Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger over ledd.


Bare minutter i solen kan forårsake plager, særlig på brystet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg