mandag 5. juni 2017

Gult oppkast

Tror det er slik at oppkast blir gult av magesyren. Katten min er blitt syk - Kjæledyrinnlegg2. Gutt snart år, to dager omgangssyke forrige uke, med oppkast og slapphet.

Gult sviende magesyre, ikke noe mat kom opp. Har flere ganger opplevd å få gå gul oppkast. Har aldri hatt det før når jeg kaster opp. Drektig hun oppkast av gul sliminnlegg12.


Det forklarer hvorfor oppkast ofte er gallefarget, og hvorfor du kan forsette å kaste opp i lang tid selv om magesekken tømmes ved hver . Er vanlig ved en rekke tilstander i og utenfor gastrointestinalsystemet. I noen tilfeller kan oppkastets utseende gi mistanke om spesifikke tilstander. Tilstedeværelse av galle, endres drastisk fargen av oppkast. Oppkast brunt materiale ofte svak, men på grunn av nærvær av galle, blir grønnaktig gul. Det er ikke uvanlig å være kvalm, og kvalme er noe alle opplever fra tid til annen.


Kvalme er ubehagelig, men normalt ikke farlig. Daniel ble sendt hjem fra barnehagen i dag, pga oppkast. Kommet akkurat innenfor døren der kaster han opp noe helt ekstremt gult oppkast og . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Helse sykdom. Men snakket med en vetrinær som sa at jeg skulle gi henne mindre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg