mandag 28. mars 2016

Badeferie

Jeg og kjæresten min leter etter et reisemål til ferien. Er det noen som har noen steder å anbefale som ikke er gjennomsyret med syden-turister, men . Italia tilbyr meget fine strender Selv om Amalfikysten hovedsakelig består av klipper, er det også noen gode strender her Barna kommer til å elske en badeferie i .

Badeferie er det riktige valget når du leter etter en mulighet å slappe av med hele familien. Det finnes ingenting bedre enn å kose seg med sol og strand når . Badeferie er en av de mest populære ferieformene for oss nordboere. Fins det noe bedre enn å nyte solstrålene under blå himmel mens man ligger på .

Disse britiske strendene finner du på listen TripAdvisor Traveller´s Choice 2013: Rhossili Bay – Swansea. Rhossili Bay ligger i et område med enestående, . Få tips om hvordan du kombinerer Venezia med badeferie. Japaneksperten er et reisebyrå med ekspertise på reiseopplegg til Japan - Badeferie i Okinawa. Herlige dager med lek og kos i vann og sand.


Deilige lubne hender som kjærlig gnir deg inn med sand på ryggen. På tross av at Østerrike ikke har en centimeter med strandlinje mot havet er det ikke noe problem å nyte en herlig badeferie i alpelandet. Portugal er et land vi mener burde fått enda mer oppmerksomhet som ferieland. Ikke bare fordi landet har et herlig klima, og er prisgitt en lang .

Badeferie ved Mombasakysten Kenyas kyst har hoteller i alle kategorier enten du bare vil slappe av og fordøye spennende safariopplevelser eller om du ønsker . Kenya byr på utrolig mye til en god pris. Her kan man opplelve fantastisk safari i flotte omgivelser og med overnatting på unike safari camper og komb. Tilbring ferien i Sør-Afrika for å få både safari OG badeferie på vakre Mauritius! Les mer om tilbudene våre på ferie i Sør-Afrika med safari her. Om reisemålet; Inkludert i reisen; Avreiser, priser og bestilling.


Hainan ligger helt på sørspissen av Kina ut mot Sørkinahavet og har 300 . Langkawi, det perfekte sted for rolige og late badeferiedager. Her kan barnefamilier finne alt det de ønsker seg for en vellykket ferie. På denne reisen vil du oppleve Sri Lankas gamle hovedsteder, UNESCOs verdensarv, naturlige skjønnhet og eksotisk dyreliv kombinert med badeferie i . Først venter noen spennende safariopplevelser i vakre Tanzania, deretter blir det tid til sol og badeferie på Bluewater Bay Resort på Zanzibar! Alternativt kan man ha badeferien på Zanzibar eller Seychellene.


Ta kontakt for priser og hotell alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg