mandag 14. mars 2016

Husmidd allergi

Bortsett fra at de lett gir allergier, er midd ufarlige for mennesker. De biter ikke og sprer ikke smitte av noe slag. Mistenker du at du er allergisk mot midd?

Midd finnes overalt omkring oss, men det finnes hjelp hvis du har plager. NB Det er særlig avføringen fra midd som gir allergi. Middavføringen tørker inn og blir til fint svevestøv som pustes inn.


LHL Astma og allergi Allergi Allergi mot husstøvmidd.

Du kan også finne midd i stoppede barneleker, stoppede møbler, tepper og andre tekstiler. Ved middallergi er det viktig å redusere kontakten med midd. Middallergi er en viktig faktor for utvikling av allergi og astma. Er det noen andre som sliter med allergi mot husmidd og som har noen tips. Min erfaring er at så lenge allergi er blitt påvist laboratorisk, så er . Er du blant dem som bruker masse ti penger og energi på å rengjøre madrassen din, fordi du er allergisk mot midd?


Vårt barn har hustøv allergi, dvs han er allergisk mot husmidd ens avfallsprodukter. Som til tross for sin størrelse er skyld i mye av allergi- og astmaproblemer blant barn og voksne. Han er en av de forskerne her i landet som vet mest om midd.

Unngå midd på soverommet - Midd er en underklasse av edderkoppdyr, i slekt med flått og blir ofte ikke lagt merke til fordi de er små. Husstøvmidd (Dermatophagoides farinae og D.pteronssinus er best dokumentert). Hunder kan som mennesker være allergiske. Ofte ser vi generell kløe, tilbakevendende ørebetennelser eller overdreven slikking mellom tærne hos disse . Middfjerner som settes rett i stikkontakten og som sender ut ultra- lydbølger som hindrer oppblomstring av midd.


Sengen din og soverommet er tilholdssted for flere ekle kryp. Midd er en vesentlig faktor for utvikling av allergi, sier rådgiver Grethe . Er du sikker på at du er forkjølet, eller kan det være høstens allergi du nyser for? I Norge vil antall midd avta utover høsten - men nivået av . Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Åpent forum.


Legg opp treningenslik at hunden gjørriktig i . Vi sjekka han i dag for hudmid det var det ikke. Midd har eksistert i omtrent 4millioner år, og det antas at de flyttet inn i våre. Det er bare noen få middarter som kan forårsake allergiske reaksjoner, og en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg