tirsdag 15. mars 2016

Vaksiner vietnam

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Vietnam. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de aller. Malaysia, Nepal, Nord-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailan Vietnam. Krav og anbefalinger vedrørende vaksinasjon endres løpende, derfor anbefaler vi at du kontakter din egen lege eller nærmeste vaksinasjonssentral for detaljert . Hvilke vaksiner trenger man ved reiser til de forskjellige stedene? Hvilke vaksiner må man ta, før man reiser til Vietnam?


Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Sykdom, Anbefalt vaksinasjon, Tidspunkt for vaksinasjon, Info om vaksinen, Info om sykdommen. Vaksiner for langvarige opphold med lokalbefolkningen (gruppe 2). Det er ikke krav om vaksinasjon ved innreise til Vietnam, men følgende vaksiner bør vurderes avhengig av hvor man skal og lengden på oppholdet: Hepatitt . Altfor mange er for trege med å skaffe seg vaksiner før de skal på reise.


I tillegg er det et stort antall som dropper helt å vaksinere seg. Mat: Maten i Vietnam og Kambodsja kan være asiatisk eller fransk, med god. Vietnam og Kambodsja, men gir følgende anbefalinger: .

Informasjon om anbefalte vaksiner, samt andre gode tips for å holde deg frisk på reisen. Gul feber vaksine er påbudt ved reise til land med gulfeber og til enkelte andre. Det er imidlertid en rekke vaksiner som er anbefalt for de fleste.


Vaksine mot gulfeber er påkrevet hvis du ankommer fra visse land i Afrika eller Sør-Amerika. På turen til Vietnam må vi dessverre ta fire vaksiner. Vi må ta polio, hepatitt A, japansk B encefalitt og tydiofeber. Vi er noen studenter som tenker reise med ei medstudent til Vietnam.


Hva trenger du av vaksiner, reiseforsikring, visum og flybilletter for å reise. Da jeg skulle reise fra Vietnam til Kambodsja hadde jeg allerede .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg