mandag 14. mars 2016

Har jeg frikort

De to frikortordningene gjelder for ulike tjenester. Har du fått frikort i den ene ordningen, kan du ikke benytte det i den andre ordningen. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester, som lege eller fysioterapeut, her.


Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Har innbygger fått frikort i den ene ordningen . Et frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt. Tjener du 0kroner eller mindre i året, kan du bestille frikort.

Dersom du først har hatt frikort og kommer til å tjene over 00 må du søke om nytt skattekort. Det beløpet du allerede har tjent uten å trekke skatt i, tas med i . Dersom du først har et frikort, men kommer til å tjene over 0kr i løpet av året, kan du risikere å få et høyt skattetrekk når du bestiller skattekort for å innhente . Har du flere arbeidsgivere, må du bestemme hvor mye hver arbeidsgiver skal bruke av frikortet ditt. Bruk denne tjenesten for å dele opp frikortet ditt på flere . Betaler du opp til grensen på egenandelstak I, får du frikort resten av kalenderåret.


Denne prisforskjellen kan ikke refunderes hvis du har frikort. Tjenesten gir deg oversikt over egenandelene du har betalt og om du har nådd egenandelstaket og dermed om du vil få frikort resten av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg