onsdag 23. mars 2016

Hva koster p plaster

Hvor mye må man betale for p-plaster på apoteket når man er over år? Et p-plaster koster ca 3kroner for stk (uker). En pakke med plaster for tre måneder inneholder ni plaster og koster cirka 2kroner.

Nedenfor er det informasjon hva du skal gjøre om dette skjer. P-plaster inneholder hormonene østrogen og gestagen. Disse hormonene finnes naturlig hos kvinner hvor de regulerer eggløsning, menstruasjonssyklus og . For deg som er lei av å knaske p-piller kan det være en løsning.

Men hvor fester du det, er det sikkert – og hva koster plasteret? Har hørt at p-plaster er et OK prevensjonsmiddel. Resept på p-plaster kan man få hos fastlegen, på helsestasjon for ungdom eller hos. Det finnes en type p-plaster som heter Evra og koster ca kroner per plaster.


For å opprettholde sikker prevensjon er det viktig at hormonpreparater tas jevnlig slik at det er en jevn konsentrasjon av virkestoffene i kroppen. Fordeler: Ukentlig prevensjon som er enkel å bruke. For ni p-plaster koster det ca 3kr, mens for koster det ca 5kr.


Hva koster p-piller, p-stav eller spiral? Hvis du har behov for p-piller, p-plaster, p-ring, p-stav eller spiral, og er mellom og år, får du økonomisk støtte for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg