onsdag 30. mars 2016

Oppblåst mage kjerringråd

Jeg er så utrolig plaget med oppblåst mage, og begynner å bli fryktelig lei av dette, har du noen konkrete tips å komme med? Sliter du med oppblåsthet eller andre mageplager? Her får du mine beste råd til en flatere mage og hvordan du får tilbake den gode .

Les hvilket råd leseren får på Lommelegen. Uansett kroppsvekt eller kroppsmål hender det at klærne sitter trangt og vi føler oss tyngre enn vanlig. Når vi har oppblåst mage, kan dette skyldes luft i magen, . Her er råd som kan bidra til at du slipper lettere unna.

Noen som vet hva som kan hjelpe mot oppblåst mage? Jeg blir oppblåst i magen hvis jeg spiser for mye frukt - synd egentlig for jeg er . Oppblåst mage er en vanlig plage, og mange sliter med dette problemet daglig. Heldigvis finnes det gode råd mot dette som faktisk virker!


Her finner du informasjon om plagene og gode råd som hjelper. For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og . Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil . Hvis du føler deg oppblåst og har magesmerter på grunn av irritabel tykktarm, kan FODMAP-dietten være svaret. Om du er på leting etter råd mot oppblåst mage så har vi laget en artikkel med flere ayurvediske råd om hvordan du kan motvirke en oppblåst .

Sliter du med oppblåst mage kan det bety noe mer enn bare luft. Er så ekstremt oppblåst at jeg ikke får sove på natta og. Nå er alt normalt og magen har det kjempe bra! Oppblåsthet er et tegn på at du har mye luft i magen.


Stemmer: Tips, rå analyser og kommentarer . Hva skyldes forstoppelse, oppblåsthet og luft i magen – og hvordan unngå det eller få. Her kommer de gode og dyrbare råd som overlates til ditt ansvar å følge. Med luftplager menes rumling i magen, oppblåst mage, raping og luftavgang.


Oppblåst mage er kanskje litt slitsomt,nbsp;men helt vanlig for gravide. Et godt råd: Gå ikke forbi en kran uten at du stopper å drikker. Redugas er et reseptfritt produkt som skånsomt minsker oppblåsthet og luft i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg