mandag 28. mars 2016

Barn med stor oppblåst mage

Han hadde så mye luft i magen og bæsjet mer enn noen andre barn vi. Oppblåst mage hos barn er ikke noe å bekymre seg for. Datteren min på to år har ofte veldig stor, oppblåst mage, spesielt etter måltider.

Hun er litt lubben på resten av kroppen også, men jeg synes . Magen er stor (han er ellers veldig liten), hard og oppblåst. Alle barn har vel til en viss grad stor mage. Men er den unaturlig stor kan det vel faktisk hende at hun har oppblåst mage pga noe spesiell mat.


Altså, min lille på mnd har en ganske så rund mage når han. Den ser så oppblåst ut, nesten som et underernært barn hvis dere skjønner. Jenta mi på år er ganske tynn ( kg), men magen hennes er stor og spent. Du skriver at magen til din 6-årige jente ofte kan virke oppblåst, men at det ikke er et klart mønster i dette, . Utfra Hi finnes det INGEN konklusjoner for å tru at hun har et barn med vektproblemer. OPPBLÅST: Det kan være flere årsaker til at barnet ditt er oppblåst i magen, og det anbefales å oppsøke lege dersom det vedvarer i mer enn to . Barnet bør ikke gå med plagene for lenge.


Sliter du med oppblåst mage kan det bety noe mer enn bare luft. Ikke noe valpefett og den store magen hun snakker om er stram. Som forelder må man vel forsikre barna om at de er tynne osv, si at magen bare. Prøve å finne ut av om hun er oppblåst og det kan reguleres med kosthold?


Victoria hadde diaré og var tynn med oppblåst mage. For familien var ikke overgangen fra ett til to barn med cøliaki så stor. Det er stor forskjell på allergi og intolleranse.


Det er en grunn til at vi ikke anbefaler disse stoffene til barn under tre år av . Den fører vanligvis til diaré og avmagring, magesmerter og oppblåst mage. Men det er også mange med cøliaki blant større barn og voksne. Noen mennesker sliter med store gassproblemer som plager dem det meste av tiden. Er barnet opprørt, urolig og har problemer med å bæsje?


Barnet vil ikke spise, ser ut til å ha vondt, magen er oppblåst. Prompeventilen kan hjelpe spedbarn med treg og oppblåst mage. Det første symptomet er gjerne en “stor” eller “oppblåst” mage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg