onsdag 16. mars 2016

Kolikk kiropraktor

Babyen din gråter hjerteskjærende og intenst. Trekker beina oppunder seg, fekter med armene og presser hodet bakover. Foreldre som kommer hit med babyene sine forteller ofte at de små er irritable, har kolikk, amme- eller søvnvansker.

Noen har gjerne en favorittside eller har . Når foreldre tar med små barn til kiropraktor for behandling av kolikk, kan det være fordi de selv har opplevd at det nytter. Forsker om kolikk og behandling hos kiropraktor: -Det var ingen forskjell å spore hos de babyene med kolikk som fikk behandling av kiropraktor . Den største andel barn som behandles hos kiropraktor, er spedbarn, og kolikk er som nevnt den hyppigiste årsaken.

Men hvorfor behandler kiropraktorer spedbarnskolikk i det hele tatt? Vet du overhodet hvor lenge det er normalt et barn har kolikk? Kolikk er en barnelidelse kiropraktorene på Atlasklinikken har god effekt med å behandle. Vi samarbeider også med flere helsestasjoner og fastlegekontor!


Hvor gammel var babyen da dere prøvde og syns dere det hjalp? BufretVi har lang erfaring med behandling av kolikk hos spedbarn. Her vil du få behandling og råd om hva dere kan gjøre.


Lille Nikolai (uker) får behandling hos kiropraktor. Vi trodde han hadde kolikk, han var mye urolig og klarte ikke å ligge alene, sier mor Tone .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg