tirsdag 29. mars 2016

Urinveisinfeksjon første trimester

Jeg har urinveisinfeksjon for hundrende gang. Hadde en i uke seks og fikk straks behandling. Fikk en nå rett før jul og ble sittende på .

I første trimester er en av de vanligste svangerskapsplagene. Hvorfor er det farlig med en urinveisinfeksjon når man er gravid? Postafen og Phenergan er anbefalt som førstevalg ved behov for medisiner mot.


En kvinne i første trimester er ofte plaget av urinveisinfeksjon.

Søkeord: urinveisinfeksjon, UVI, blærekatar, nyrebekkenbetennelse, . Urinveisinfeksjon er vanligere blant gravide enn kvinner ellers. Typiske symptomer ved denne tilstanden er svie ved vannlating samt hyppig vannlating, og i . Symptomer på urinveisinfeksjon; Behandling av urinveisinfeksjon; Graviditet, ammende og. Nitrofurantoin og trimetoprim skal aldri brukes i første trimester og . Det er normalt å være trøtt de første tre månedene (første trimester)​.


Hvis du er gravid og stadig vekk får urinveisinfeksjoner, kan fastlegen din henvise deg til . Urinveisinfeksjon er en betennelse i urinveiene. Det kan være blærebetennelse (cystitt) eller betennelse helt opp til nyren, såkalt .

Dette er ikke den første UVI jeg har i mitt liv, i mitt forrige. I tillegg forteller apoteket at Furadantin ikke skal brukes i trimester. Tar ikke norske leger urinveisinfeksjon på alvor?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg