onsdag 23. mars 2016

Hva er psoriasis

Psoriasis er en arvelig, kronisk hudsykdom som rammer ca. Psoriasis er en betennelse i huden som kan gi utslett over store deler av. Her kan du lese mer om hva du bør være oppmerksom på. Psoriasis er en kronisk, tilbakevendende hudsykdom som slår forskjellig ut fra person til person. Psoriasis er små eller store flekker eller områder på kroppen som er dekket med flass.


Ta vår test og se hva du vet om psoriasis. Psoriasis er en vanlig hudsykdom som gir utslett som er dekt av hvitaktige, skjellende skorper. Heftet er utarbeidet på bakgrunn av prosjektet Pasienter med Psoriasis og deres behov for. For dager siden - Psoriasis er en kronisk hudsykdom som vises som eksem med røde, flassende knuter eller flater.


Hva er psoriasisleddgikt (psoriasisartritt)? Psoriasis er en kronisk hudsykdom med skjellende utslett. Hva er forskjellen på krem, salve og liniment? Bilde av psoriasis, negler som løsner Vis større bilde Bilde av psoriasis på albuer Vis større bildePsoriasis (psoriasis vulgaris) er en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg