torsdag 24. mars 2016

Sopp penishode

Vanlige årsaker er infeksjoner med sopp eller bakterie eller . Det er sjelden at gutter får sopp på penis, så hva er det som får deg til å tro at du har fått det? Du kan godt bruke Canesten eller lignende krem som du får kjøpt .

Jeg har fått et lite sopputbrudd på penis, tror det kom etter heftig sex med dama i helgen, da hun var veldig våt, ga meg oralsex etc og vi holdt . Helse: Hadde sopp for 2mnd sia, smørte canesten etter anvisningen. Nå klistrer forhuden seg til penishodet når jeg drar den bakover. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende18.

Anonymforuat man ikke kan ha sex på lenge? Hvis partner har symptomer, bør han smøre soppkremen på penis. Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp . Balanitt er en betennelse (inflammasjon) i penishodet og i forhuden.


Den kjennetegnes med rødme og irritasjon på penis.

Selv om candida ikke anses som seksuelt overført, så kan enkelte menn få sopp på penis etter sex med en dame som har candida. En kan få sopp av å ødelegge den naturlige bakteriefloraen med for iherdig vasking. Hei jeg er år gammel og har alltid hatt en normal penis. Kløen og svien KAN være et tegn på sopp, men også andre plager - som.


Noen opplever at partneren kan få en hudreaksjon på penishodet, . Jeg vil tro det er en soppinfeksjon du nå har fått på penishodet ditt. Spørsmål: Min sønn på snart år har problem med liten penis som ikke har. Spørsmål: Jeg har slitt med sopp på penis i cirka sju år nå. Penishodet består av en litt annerledes hud enn resten av penis. Det kan gi irritasjon som små røde prikker på hodet, og det kan gi en soppinfeksjon.


Lufting er viktig for at soppen ikke skal få skikkelig grobunn. Han klør og er helt rød og prikkete på penishodet. Jeg fikk et riss bortover på penishodet etter samleiet.


Så kom en blåfarge og deretter en sur lukt. Har gått til lege ganger til forskjellige. Jeg har fått rødeutslett på penishode etter at vi har hatt sex.


Har hørt at man kan få sopp av får mye antibiotika?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg