tirsdag 29. mars 2016

Bipolar lidelse pårørende

Mange barn opplever å være pårørende i løpet av sin oppvekst. Når noe skjer med foreldre eller søsken, påvirkes barnas hverdag. Bipolar lidelse påvirker ikke bare den som bærer lidelsen, men den berører familie, venner og arbeidskollegaer.

Her finner du rettigheter du har som pårørende. Jeg er samboer med en som nylig har fått diagnosen bipolar lidelse 1. Han har fått dette etter at jeg har pushet på for at han skal gå til utredning . Ektemann med bipolar lidelse - andre i samme.

Ektemann med bipolar lidelse type - noen flere der. Pårørende til noen med bipolar lidelse - Samliv og. Lurer på om det er noen her som har erfaring med å være pårørende til noen med bipolar lidelse(tidl. kalt manisk-depressiv lidelse)? Ved bipolar lidelse veksler man mellom tilstander med depresjon og mani. Det som kjennetegner en depresjon er at man er svært trett, man . Bipolar lidelse gjør at stemningsleiet veksler mellom mani (oppstemthet) og depresjon.


Råd til deg som har fått diagnosen bipolar; Informasjon til pårørende. Som pårørende til en person med bipolar lidelse kan det være svært at forstå og at forholde sig til de ændringer, . Pårørende er de viktigste støttespillerne for den som er syk, men å stå i .

I over år har vi pårørende til vår bror med diagnosen bipolar lidelse kjempet. Ikke bare mot og med hans sykdom, men vi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg