onsdag 16. mars 2016

Kløe i hodebunn og nakke

Lurer du på hvorfor det klør i hodebunnen? Det kan skyldes alt fra stress til sykdom. Datteren min (år) har fått en plagsom kløe i hodebunnen, særlig bak i nakken.

Kløe i hodebunnen kan skyldes begynnende hudkreft. Når jeg sover om nettene klør det veldig intenst. Men det klør mest i hodebunn og nakkeregionen.


Nevrodermatitt er en irritasjonstilstand med uttalt kløe og utslett på et avgrenset,.

Tilstanden er oftest lokalisert til nakken, anklene, hodebunnen, i underlivet, . Lupus: Det finnes mange ulike typer Lupus, hvorav flere kan ramme hodebunnen. En av de vanligste er Diskoid lupus, som kan gi hårtap, betennelse, kløe og . De er ofte nær hodebunnen og i nakken, eller bak ørene. På begge lårene har jeg masse små røde prikker (til nå ikke sett dem andre steder, dog jeg klør en del i hodebunn og nakke også nå). Rød og kløende hodebunn skyldes oftest forstyrrelser i hudens talglag.


Du kan kjenne at det kryper og klør i hele kroppen, eller i nakken, på . Noen sykdommer utvikler seg bare i hodebunnen, men oftest er de en del av. Rø kløende hodebunn er en svært vanlig plage, og årsaken kan være mange .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg