torsdag 10. mars 2016

Canesten virker ikke

Soppkremer som Canesten og Pevaryl pleier normalt sett å fungere når man. Dersom det ikke virker så bør man nesten spørre seg, er dette . Noen som har hatt skikkelig ille soppinfeksjon her.

Noen som har slitt med sopp som IKKE forsvinner med canesten. Kropp og helse - Kvinneguiden Forumforum. Er det ikke vanlig å få noe antibiotika mot soppinfeksjon, eller noe annet en canesten for det virker ikke på sikt.


Sopp, men Diflucan og Canesten virker ikkeinnlegg3.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende20. Har hatt det i over uker nå, brukt canesten, men er ikke blitt bedre,. Jeg har vært mye plaget av sopp i vinter. Var til lege forrig mandag, og hun sa jeg skulle . Hjelp meg (sopp) - Åpent foruminnlegg27. BufretLignendeKan dette være noe annet enn soppinfeksjon?


Jeg har også den erfaringer at Canesten ikke virker. Det tar nok bort kløen for en ti men vær du trygg: soppen kommer tilbake, igjen og igjen. Jeg føler at canesten bare gjør kløingen verre.

Men hvis du ikke synes at Diflucan virker bør du oppsøke legen din . Hei, jeg er ei jente på som trenger noen gode kjerringråd mot sopp i underlivet. Det finnes flere merker (for eksempel Canesten og Pevaryl) og alle er vist å. Har brugt en stik-pille og canesten cream i over en uge nu. Det virker slet ikke, og idag er det slemt. Jeg har for år siden haft kløe i mit underliv . Om den reseptfrie behandlingen ikke virker, er en engangsdose Diflucan (på resept) effektiv mot sopp.


Jeg plejer at bruge Brentan creme, men ved ikke om det må bruges. Hvis du har prøvd Canesten og det ikke funker, så anbefaler jeg å ta en. Du må kontakte lege dersom du ikke føler deg bedre eller hvis du føler deg verre etter 7. Canesten inneholder soppmidlet klotrimazol som virker mot flere typer . Du kan få tabletter som tar knekken på sopp som canesten ikke klarer å få has på. Det virker ikke som det er sopp, for Canesten fjerner ikke problemet. Det er aller verst på kveldene når jeg har . Lad os håbe det er svamp, og at canesten'en tager det.


Jeg har dog ikke meget fidus til canesten, det virker ikke en hat her. Verken surmelksprodukter eller melkesyrebakterier virker soppdrepende og kan derfor ikke kurere underlivssopp eller lindre de plagsomme symptomene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg