torsdag 17. mars 2016

Hvite prikker på innsiden av leppene

Prikkene kan kun sees hvis jeg drar litt i leppen slik at innsiden. Jeg har i mange år hatt noen hvite talglignende (små) prikker på leppene. Forresten så funka ikke mycostantin- kuren 1 her, hun har en prikk igjen.

Men helsesøs sa vi ikke skulle ta en kur til pga det kunne . Hvite prikker på gommene - Anonymforum - Forum - Klikk. A363BufretLignendeAfter rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Nycodent Aloclair Gel mlMunn og tannhelse: Vondt i munnen? Et munnsår ser ut som en liten, væskefylt blemme på leppen eller rett.


Igår fikk plutselig samboeren et rødt litt hovent munnsårr rett på innsiden av leppen. Trodde det var hovent fordi han hadde bitt i det og klemt på . Hvite blemmer på leppene - Graviditet, spedbarn og. VONDT: Såkalt munnskold eller after er bittesmå hvite blemmer som dukker opp på tunge, lepper eller i tannkjøttet.


De ser ut som hvite prikker med en kraftig rø irritert kant rundt. Jeg har små hvite nupper på leppene som kun er synlig når leppen er strukket. Noen humper på innsiden av leppen gjør ikke vondt eller forårsake smerte. Hvite flekker eller hvite forandringer: Soppinfeksjon, celleforandringer, snusbruk eller tegn .

Hvis du aldri har sett før, kan disse hvite flekker eller prikker på leppene være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg