onsdag 30. mars 2016

Blemmer i svelget

Herpangina er en akutt febersykdom ledsaget av små blemmer eller sår på bakre svelgvegg . Norge diagnostisert kreft i munnen og i munndelen av svelget. Munnhulekreft omfatter kreftsykdom i lepper, munn, tunge, .

Har hatt problemer med svelget i ca mnd. Har en hvit blemme på venstre side av drøvelen og det knetter i strupen når jeg svelger, knettingen . Både etiologisk, klinisk, diagnostisk og behandlingsmessig er faryngitt og tonsillitt svært like, og . Du får vondt i halsen og det gjør vondt når du svelger.

A virus) vil det typisk være små blemmer på mandlene og den bakerste del av ganen. Halsen kan være rø eller det kan være hvite flekker bak i svelget. Småbarn har ofte vanskelig for å fortelle akkurat hvor de har . Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon).


After går normalt over av seg selv, mens . Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig tilstand. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg