onsdag 23. mars 2016

Forkjølelse kvalme

Influensa er bare en kraftig forkjølelse. C-vitamintilskudd kan redusere varigheten av forkjølelsessymptomene med i gjennomsnitt omtrent . Forkjølelse er en øvre luftveisinfeksjon forårsaket av et virus. Med øvre luftveisinfeksjon menes betennelsesforandringer i nese, svelg og luftrør. Det er ikke alltid like lett å skjelne mellom en uskyldig forkjølelse og en influensa eller.


En vanlig forkjølelse varer normalt 3-dager med vekslende feber. Hvis sykdommen varer i mer enn en uke eller symptomene er svært kraftige, bør.

Både forkjølelse og influensa skyldes virus, men symptomene på influensa er . En forkjølelse varer normalt i bare 3-dager, mens influensaen sitter lengre i. Legevakt – Ta kontakt med lege dersom symptomene er kraftigere eller varer . Forkjølelser varer som regel 3-dager, men hosten kan vare opp til tre uker. Barn har 6-forkjølelser for året, mens voksne har ca. Generelt gjør influensa oss sykere enn forkjølelse, og varer gjerne lenger.


En vanlig forkjølelse går vanligvis over i løpet av 4-dager, hvis den varer lenger kan det. Mange tror at kraftige badstubad kan ta knekken på en forkjølelse. Hva er symptomene på influensa og hvor lenge varer sykdommen?

Flere forveksler kraftig forkjølelse med influensa, men influensavirus gir . Hvis feberen varer over ei uke, eller du først blir frisk og så blir syk igjen, bør du gå til. Forkjølelse Mildere enn influensa og ofte lengre forløp. Her er symptomene som viser at du ikke bare er forkjølet. Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.


Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som. Svimmelhet når jeg kikker ne tidvis kvalme, sterk trøtthet og periodevis. Jeg skulle ha siste uke med ferie denne uken, men har vært syk siden søndag med forkjølelse og feber og slapphet, og idag var det første . Ingenting tar knekken på influensa raskere enn masse søvn. Jeg har nettopp hatt influensa, så det er det neppe.


Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse, og symptomer. Hadde litt forsiktige smerter i hals noen uker til en uke siden da jeg ble forkjølet. Hostet, kvalm, slapp, nøs, sengeliggende, og følelsen av feber.


Da kan det være en forkjølelse eller influensa som er på vei og du er. Et magevirus, enten det er kvalme, oppkast, diaré eller magesmerter, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg