torsdag 10. mars 2016

Leddsmerter

Leddsmerter (artralgi) kan skyldes inflammasjon i leddet (artritt) eller stamme fra strukturer rundt leddet. Tre hundre tusen nordmenn har en revmatisk diagnose. Rundt av landets uføretrygdede og sykemeldte har revmatiske plager.

Det finnes mange ulike årsaker til leddsmerter. Dersom smerten vedvarer og forverres, bør man oppsøke lege. Har hatt god helse og vært i god fysisk form. I løpet av høsten ble det verre, og jeg . Leddsmerter kan skyldes sykdom eller skade inne i selve leddet, eller i knokler, muskler og sener rundt leddet.


Alle artikler og legesvar om leddsmerter. Her har vi samlet alt innhold om leddsmerter for deg. Sist publiserte: Psoriasis: Ulike typer, symptomer, diagnose. Har du vondt i eller hovner opp i et eller annet ledd bør du ikke vente lenge med å gå til lege. Det kan tenkes at smertene skyldes leddgikt.


Prinsipper for diagnostikk og behandling. Omtrent en femtedel av befolkningen har problemer med muskel- og leddsmerter, både periodevis og kronisk. For mange er dette problemer de kan leve me .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg